Pressemelding

5 des 2022

Tom Bratlie blir ny daglig leder i Slemmestad Brygge AS

Eiendomsselskapet Slemmestad Brygge AS er utbygger av Kystbyen Slemmestad i Asker kommune. Dette er et av de største utviklingsprosjektene i regionen med en områdeplan som åpner for 1.300 boliger og 55.000 kvm næringsareal. Selskapet, som er 100 prosent eid av Avantor, er den største grunneieren i området med et samlet areal på ca. 350.000 kvm.

Tom Bratlie (55) kommer fra Asker og har lang og variert bakgrunn fra eiendomsutvikling, kommunikasjon og samfunnskontakt. Han har bred erfaring fra næringsliv og politikk og bringer med seg kunnskap og engasjement som vil være ekstra verdifulle for Slemmestad Brygge AS og det utviklingsarbeidet selskapet skal gjøre fremover. Bratlie vil også bli en del av ledergruppen i Avantor.

– Jeg er veldig glad for å få med Tom på laget. Med ham får vi en person som har innsikt i alle dimensjoner innen utviklingen av et så stort og viktig prosjekt for oss i Avantor og lokalmiljøet på Slemmestad, sier administrerende direktør i Avantor Øystein Thorup.

– Slemmestad Brygge har høye mål for hvordan området skal utvikles til å bli svært attraktivt for bolig, handel, kultur, næring og opplevelser. Vi skal samarbeide tett med nærmiljøet, leietakere, Asker kommune og det lokale næringslivet. Jeg gleder meg veldig til å bli en del av dette laget, sier Tom Bratlie.

Tom overtar rollen som daglig leder fra Sten-Arthur Sælør. Sten-Arthur har vært sentral i å skape Slemmestad Brygge til det selskapet det er i dag; én aktør som er rigget for utviklingen av en hel kystby i Slemmestad.

– Jeg vil takke Sten-Arthur for svært god innsats og godt samarbeid i de to årene med Avantor som eier av selskapet, sier Thorup.

Tom Bratlie er i dag daglig leder for Husebyplatået AS og rådgiver for flere store aktører i eiendomsbransjen. Han har tidligere blant annet vært medlem av konsernledelsen i eiendomsselskapet Entra med ansvar for kommunikasjon og samfunnskontakt. Bratlie tiltrer stillingen 1. april 2023.

Nydalen/Slemmestad, 5.12.2022
Avantor AS/Slemmestad Brygge AS

For spørsmål kontakt:

Øystein Thorup, administrerende direktør i Avantor og styreleder i Slemmestad Brygge
Telefon: 958 43 834

Tom Bratlie, påtroppende daglig leder i Slemmestad Brygge AS
Telefon: 905 21 904

Andre artikler

Pressemelding: Oppklaringer om Sekkefabrikken

Pressemelding: Oppklaringer om Sekkefabrikken

Formannskapet i Asker kommune skal i sitt møte den 5. desember 2023 behandle et forslag fra kommunedirektøren der «Sekkefabrikkens funksjoner overføres permanent til den midlertidige kulturarenaen i Vaterlandsveien 35 (Slemmestad MEK)». Forslaget har medført et stort...

Skanska blir samarbeidspartner i fase 1!

Skanska blir samarbeidspartner i fase 1!

I bildet: Regionsdirektør Tomas Kjendlie i Skanska Norge (til venstre) og daglig leder Sten-Arthur Sælør i Slemmestad Brygge AS. Slemmestad Brygge AS signerte i dag avtale med Skanska Norge AS. Avtalen omfatter første fase av byggingen på Slemmestad. Skanska har fått...

Slemmestad Brygge AS er stolte av å nå være heleid av Avantor.

Slemmestad Brygge AS er stolte av å nå være heleid av Avantor.

Med deres kunnskap, erfaring og solide resultater fra utviklingen av det gamle industriområdet Nydalen, er vi nå godt skodd for oppgaven fremfor oss med å utvikle industrielle Slemmestad. Energi og strøm er i fokus som aldri før og hvordan vi som bransje utvikler,...