Klikk på bildet for å zoome

Klikk på bildet for å zoome

Et sentrum i vekst

Med inntil 16 000 kvadratmeter, ja det er faktisk det som er satt av til kultur og næringsformål, vil Vaterland fungere som et komplett tilbud for de som velger å bo her. Med 400 leiligheter, spisesteder, brygge og kultur, vil ambisjonen om utbyggingen av et levende sentrum bli gjennomført av Slemmestad Brygge. Her skal det være tilbud til alle, et komplett sentrum med enkel tilgang til sjø og natur, et sentrum som yrer av liv også etter kontortid.

Første byggetrinn er Vaterland

Slemmestad Sentrum skal få 400 nye leiligheter. 

Kystbyen Slemmestad skal få et levende sentrum. Et sentrum som åpner Slemmestad mot sjøen, et sentrum hvor du kan bo urbant med alt du trenger for et moderne liv. Vaterland vil, ferdig utbygd, også fungere som tjenesteleverandør og sentrum for alle som bor i områdene rundt. Faktisk vil Slemmestad Sentrum bli det nest største sentrumet i den nye storkommunen, rett etter Asker. 

Hvis du er interessert i en av de nye leilighetene i Slemmestad kan du melde deg på interessentlista her:

Slemmestad Sentrum Havnepark

Klikk på bildet for å zoome

Havneparken - der grønt møter blått.

Midt i sentrum, med alle sine urbane tilbud, finner du en park som møter sjøen. En brygge til å nyte utsikt og livet fra. Naturen vil banke på døra di selv om du ønsker å bo i sentrum. Det går en turvei rett over brygga her. Kyststien fører deg nordover til Vollen eller sørover til Nærsnes, to flotte turmål langs nydelig natur. På sommerstid vil brygga og Havneparken bli et naturlig stoppested for turgåere, båtfolk og handlende som søker opplevelser. Et godt sted å være.

Slemmestad kulturtorget

Klikk på bildet for å zoome

Kulturbyen Slemmestad

Siden 2007 har den gamle sekkefabrikken vært fylt med kulturarrangementer. Som eier av lokalene er Slemmestad Brygge sterkt engasjert i drift og utvikling av dette flotte kulturtilbudet midt i hjertet av Slemmestad. Sekkefabrikken er, og vil være, en bærebjelke for kulturtilbudet i området. Sammen med kulturskolen og biblioteket, flere museer og gallerier, mener vi at vi kan stå inne for begrepet; 
kulturbyen Slemmestad. Både for fastboende og tilreisende skal Slemmestad Sentrum være et godt sted for fine opplevelser.

Slemmestad Sentrum handlegata

Klikk på bildet for å zoome

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nyhetsbrev her: