Informasjonsmøte om Slemmestad

12 sep 2021

Velkommen til informasjonsmøte om alt det spennende som er i ferd med å skje i Slemmestad.

Når: Torsdag 16. september kl. 18.00
Hvor: Sekkefabrikken Kulturhus i Slemmestad

Vi gleder oss til å fortelle

Det er veldig mange som er nysgjerrige på alt som skjer i Slemmestad om dagen. Derfor inviterer Mulens Kafé til informasjonsmøte på Sekkefabrikken Kulturhus torsdag 16. september. Vi i Slemmestad Brygge gleder oss til å fortelle mer om prosjektet vårt. Du vil også få høre fra kommunedirektøren i Asker og representanter fra nye Rortunet kjøpesenter. 

Agenda

Punkt 1 – Asker Kommune
Utviklingen av Slemmestad er et stort prosjekt med mange involverte og kommunedirektøren i Asker, Lars Bjerke, forteller om de store linjene rundt den videre utviklingen av Slemmestad.

Punkt 2 – Rortunet Senter
Nye Rortunet åpner etter planen 28. oktober og er stolte av å kunne presentere et kjøpesenter som de håper vil være til glede for alle beboere i Slemmestad og omegn. Det nye senteret vil romme nesten dobbelt så mange butikker, men også spisesteder og andre tjenester. 

Punkt 3 – Slemmestad Brygge
Slemmestad har et aktivt midlertidig sentrum og rivningen er godt i gang i det gamle sentrumet på Vaterland. Mange er spente på utviklingen fremover og Slemmestad Brygge vil oppdatere om siste nytt.

Et begrenset antall plasser

Arrangementet er gratis. Det er ingen påmelding og et begrenset antall plasser, så her kan det lønne seg å være tidlig ute. Registrering av deltakelse skjer ved ankomst, og ellers følges de retningslinjer og krav  som til enhver tid gis fra myndighetene og covid-19 forskriften. Vel møtt!

Andre artikler

Slemmestad Brygge AS er stolte av å nå være heleid av Avantor.

Slemmestad Brygge AS er stolte av å nå være heleid av Avantor.

Med deres kunnskap, erfaring og solide resultater fra utviklingen av det gamle industriområdet Nydalen, er vi nå godt skodd for oppgaven fremfor oss med å utvikle industrielle Slemmestad. Energi og strøm er i fokus som aldri før og hvordan vi som bransje utvikler,...

Slemmestad Brygge As har engasjert Privatmegleren Nyeboliger

Slemmestad Brygge As har engasjert Privatmegleren Nyeboliger

Privatmegleren er gitt i oppdrag å gjennomføre salg av det første boligprosjektet i «Kystbyen Slemmestad». Utviklingen av delområdet Vaterland utgjør til sammen ca. 400 leiligheter. Første byggetrinn vil utgjøre 150 – 200 leiligheter og det planlegges for salgsstart i...

EM-feber i Slemmestad

EM-feber i Slemmestad

Lokale aktører og dugnadsarbeid sørger for fotballfest i Slemmestad. Til stor glede for alle fotballhjerter i Slemmestad og takket være et solid stykke dugnadsarbeid, blir fotball-EM vist på storskjerm utenfor gamle Mekonomen ved innbyggertorget. Det er satt ut bord...